Inom Täbygläntans förskolor använder vi TYRA appen– Där kommer ni som vårdnadshavare kunna följa ert barns utveckling. I TYRA anmäler ni sjukdom och ert barns vistelsetid på förskolan.

 

I Tyra ska barnens ramtider finnas, uppdaterade telefonnummer till vh och det är här ni anmäler frånvaro (sjuk eller ledig) 

 

Ramtiderna ska vara de tider ni är i behov av, våra förskolor har öppet 7:00-17:30. Så när ni fyller i ert schema så är det viktigt att ni fyller i vilken tid ni i normala fall lämnar på morgonen, tex  8:15 och när ni hämtar tex 16:30.

Om ni sen någon gång behöver lämna tidigare eller hämta senare så meddela oss det bara. Det blir så mycket lättare för oss att lägga pedagogernas arbetsschema om vi har realistiska tider.

Hämta tidigare eller lämna senare är aldrig några problem, tänk bara på att vår verksamhet börjar kl 9:00 - det kan ju hända att vi går iväg till skogen eller ska påbörja ett temaarbete, så vi ser gärna att barnen är hos oss till senast 9:00.

 

Har ni stora förändingar i era ramtider så behöver vi veta detta 2 veckor innan det börjar gälla, då detta kan medföra att vi behöver ändra pedagogernas arbetstider.

 

Med samarbete och kommunikation kommer vi långt! 

 

Vill du veta mer om TYRA, gå in på deras hemsida och kika runt: TYRA